Monday, May 4, 2009

Geitenkaas, soms CHEVRE, kaas is een product

Geitenkaas, soms CHEVRE, kaas is een product gemaakt van de melk van geiten. Geitenkaas komt in een brede variëteit van vormen, hoewel de meest voorkomende is een zacht, gemakkelijk verspreid kaas. Geitenkaas kan ook worden gemaakt in harde ouder rassen alsook semi onderneming kazen als feta. Geitenkaas is vooral algemeen in het Midden-Oosten, Afrika, en een aantal mediterrane landen, waar de hardy geit overleeft in gebieden waar de koeien niet.

Geitenkaas is onderscheidend vanwege de smaak smaak van geitenmelk. Soms is deze smaak is erg sterk en sommige consumenten vinden het onaangenaam. In sommige gevallen is de smaak wordt gevraagd na, en sommige zuivelfabrieken zijn bekend voor de productie van met name boks kaas. De sterke geit smaak wordt veroorzaakt door hormonen, die zal worden verlaagd als melk produceren vrouwelijke geiten worden gehouden van mannelijke billies. Bovendien, zoals alle dierlijke producten, geitenmelk is sterk beïnvloed door wat de geiten eten. Omdat geiten hebben hardy spijsverteringsaandoeningen systemen, hebben ze de neiging om te eten veel bittere planten die meer gevoelige dieren, zoals koeien en paarden zullen niet.

Geitenmelk wordt vaak gebruikt door degenen die zijn jong, ziek, of hebben een lage tolerantie voor koemelk. Geitenmelk is veel lijkt op humane melk dan die van de koe, die veel dunner, minder vet, en hoger in de vitamine A en kalium. Hoewel het Westen populair is de koe, geitenmelk en geitenkaas zijn voorkeur zuivelproducten in een groot deel van de rest van de wereld. Omdat geitenkaas wordt vaak gedaan in gebieden waar de koeling is beperkt, de leeftijd van geiten kazen zijn vaak sterk behandeld met zout ter voorkoming van bederf. Als gevolg, zout is geworden in verband met de smaak van geitenkaas, met name in het geval van de zwaar brined feta.

Geitenkaas is gemaakt voor duizenden jaren, en was waarschijnlijk een van de vroegste gemaakt zuivelproducten. In de meest eenvoudige vorm, geitenkaas wordt gemaakt door opwarming geitenmelk, mengen met stremsel te stollen, en vervolgens van drainage en het indrukken van de wrongel. Zachte geiten-kaas wordt gemaakt in de keuken over de hele wereld, met koks opknoping bundels van kaasdoek gevuld met wrongel in de warme keuken voor meerdere dagen droog te leggen en te genezen. Als de kaas ouder wordt, is het vaak brined zodat het een korst, en vervolgens opgeslagen in een koele grot kaas gedurende een aantal maanden te genezen.

Omdat geitenmelk is slanker dan die van koeien, geitenkaas lijkt slanker worden. Om deze reden hebben veel dieters verlangen kaas zal gebruik maken van geitenkaas als substituut, afbrokkelende op salades of smelten op gekookte gerechten. Geitenkaas verzacht bij blootstelling aan hitte, hoewel het niet smelt op dezelfde manier dat veel koe kaas doen. Steviger geiten kazen met korst soms gebakken in de oven tot een slissend warme kaas die is ideaal voor de verspreiding op geroosterd brood met knoflook, of alleen.

No comments:

Post a Comment